Front Page

Content

Authors

Game Index

Forums

Site Tools

Submissions

About

KK
Kevin Klemme
March 09, 2020
35527 2
Hot
KK
Kevin Klemme
January 27, 2020
21078 0
Hot
KK
Kevin Klemme
August 12, 2019
7606 0
Hot
O
oliverkinne
December 19, 2023
4410 0
Hot
O
oliverkinne
December 14, 2023
3863 0
Hot

Mycelia Board Game Review

Board Game Reviews
O
oliverkinne
December 12, 2023
2318 0
O
oliverkinne
December 07, 2023
2753 0

River Wild Board Game Review

Board Game Reviews
O
oliverkinne
December 05, 2023
2428 0
O
oliverkinne
November 30, 2023
2688 0
J
Jackwraith
November 29, 2023
3230 0
Hot
O
oliverkinne
November 28, 2023
2121 0
S
Spitfireixa
October 24, 2023
3869 0
Hot
O
oliverkinne
October 17, 2023
2769 0
O
oliverkinne
October 10, 2023
2514 0
O
oliverkinne
October 09, 2023
2450 0
O
oliverkinne
October 06, 2023
2651 0

Outback Crossing Review

Board Game Reviews
×
Bugs: Recent Topics Paging, Uploading Images & Preview (11 Dec 2020)

Recent Topics paging, uploading images and preview bugs require a patch which has not yet been released.

Bug Reports Starting April 2011

More
28 Feb 2012 20:05 #117944 by ubarose
Fixed.

Sorry about that. Thanks for finding it. Been upgrading a bunch of stuff the past couple of weekends. Missed that in the check out.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Feb 2012 02:29 #117960 by Nagajur
It's not a big deal as I can work around it, but I have a pretty serious issue with my Android browser locking up while browsing this site. It usually happens whenever I open a link and then hit something else. I'm not suggesting you fix it as it could be an Android issue, but I did want to point it out in case others have a similar issue. My phone's CPU jumps way high, and then I have to force the browser to close to restore connectivity through the browser.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2012 15:48 #122810 by Dogmatix
Having trouble with the login box drawing properly. When I click login/register, I get a bubble drop down and only a red letter M is visible. I can tab until I get the white boxes to put in name and password and hit enter to login but I get nothing on screen.

Now, this started happening after I had to do a Win7 reinstall and I downgraded back to IE8 [thanks to the office breaking a couple of corporate systems' usability in IE9], so I'm pretty sure this is something that happened on my end, but I'm curious what might have happened.

Win7-64bit
IE8-32bit
Java 6r31

(If I click "compatibility view" in IE8, I get the same results but the scroll bar on the right of the window gets tiny and just stays hooked at the top no matter where I scroll on the page, which is a little weird in itself)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2012 17:40 #122822 by ubarose

Dogmatix wrote: Having trouble with the login box drawing properly. When I click login/register, I get a bubble drop down and only a red letter M is visible. I can tab until I get the white boxes to put in name and password and hit enter to login but I get nothing on screen.

Now, this started happening after I had to do a Win7 reinstall and I downgraded back to IE8 [thanks to the office breaking a couple of corporate systems' usability in IE9], so I'm pretty sure this is something that happened on my end, but I'm curious what might have happened.

Win7-64bit
IE8-32bit
Java 6r31

(If I click "compatibility view" in IE8, I get the same results but the scroll bar on the right of the window gets tiny and just stays hooked at the top no matter where I scroll on the page, which is a little weird in itself)


Clear your cache and see if it is still happening and, if so, if it is only happening on Trash Talk.

Obviously the work around is to use the login at the bottom of the page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2012 15:45 #123523 by Notahandle
No idea whether this has anything to do with behind the curtain changes at F:AT. Last Thursday evening and now, loading pages is very slow (other websites are fine).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2012 16:09 #123524 by sornars

Notahandle wrote: No idea whether this has anything to do with behind the curtain changes at F:AT. Last Thursday evening and now, loading pages is very slow (other websites are fine).


I've been noticing the same thing recently too so I don't think it's just you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2012 16:19 #123527 by Disgustipater
Same here.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2012 18:07 #123533 by ubarose
There were some server changes last week. I've been working with our host all week trying to resolve the slowness problems. We haven't sorted it all out yet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2012 19:05 #123596 by ubarose
I think we have the biggest issues sorted out, so the site should be at or close to it's prior speed. Still doing some tweaking and balancing, so there may be some fluctuation in speed, but hopefully no more nose dives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2012 19:38 #123606 by Notahandle
Seems perkier today!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2012 19:45 #123607 by ubarose

Notahandle wrote: Seems perkier today!


Thanks. Guess you missed the 45 minutes earlier this afternoon when we were dead in the water.

I'll be running back-ups tonight, since they were aborted this weekend due to everything being all FUBAR. So the site may be down for about half an hour.
The following user(s) said Thank You: Notahandle

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2012 19:51 #123609 by Notahandle
< starts reading faster >
The following user(s) said Thank You: ubarose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2012 00:15 - 03 May 2012 00:16 #124466 by sornars
It looks like some of the recent updates have broken the tables in IE 7. Here are some pictures, hopefully you can sort it out. If not I guess I'll just be more productive at work :P.
Attachments:
Last edit: 03 May 2012 00:16 by sornars.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2012 04:23 #124477 by ubarose
Clear your browser cache. Let me know if that doesn't fix it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2012 12:15 #124556 by sornars
Thanks, that mostly fixed it. The front page still looks off but the rest of the site is normal now.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Gary Sax
Time to create page: 0.379 seconds